Despre noi

Persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, sector 1, Str. Academiei nr. 35-37, bl. Romarta, sc. A, et. 2, ap. 30.

Inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/10382/2001, cod unic de inregistrare: RO 14359684.

Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), autorizata sub nr. 1114/30.01.2002 .

Membra a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR) autorizata sub nr. 8/20.08.2007. Societate de expertiza finanaciar – contabila si de consultanta in domeniul fiscal.

Colaboreaza cu diverse societati si structuri in diverse tari, pentru acoperirea eficienta a intregii problematici in domeniul consultantei fiscale si legale internationale, cu scopul de a optimiza calitatea serviciilor oferite.

Formata dintr-un grup de specialisti (experti contabili, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane, practicieni in insolventa, mediatori, avocati) ce au competenta profesionala de a aprecia modul de organizare si de conducere a activitatii economico-financiare, de a supraveghea gestiunea societatilor comerciale si de a verifica legalitatea bilantului contabil.

Analizeaza situatia economica, financiara si fiscala a societatilor comerciale, constata, pune concluzii, emite opinii si recomandari pe probleme logistice, organizatorice, de personal si de legislatie.

Functioneaza operativ si eficient, pe baza principiilor de calitate, competenta profesionala si confidentialitate.

Are capacitatea de a asista si indruma clientii in procesele decizionale de ordin logistic, controlul gestiunii, personal, fiscal sau legal.

Are posibilitatea de a oferi sustinerea corecta, comerciala, tehnica sau legala pentru societatile aflate in portofoliul de clientela.

Are determinarea de a obtine pentru clientii proprii rezultate semnificative si de lunga durata

Contact

Pentru mai multe detalii, informatii sau oferta personalizata nu ezitati sa ne sunati.
+4 021.313.90.71
Ne puteti contacta si folosind formularul de mai jos.
Mesajul nu a fost trimis!
Va rugam sa ne contactati telefonic.